Open dag op 18 mei

Kom naar de open dag op 18 Mei.

Op zaterdag 18 Mei 2019 houdt Scouting Titus Brandsma haar jaarlijkse open dag tussen 10.30 en 13.00 uur.

Tijdens de open dag is iedereen van harte welkom om te ervaren wat er allemaal te doen is bij de scouting. Voor de kinderen bestaat er de mogelijkheid om te komen kijken en deel te nemen aan de activiteiten.

Tevens is Scouting Titus Brandsma op zoek naar nieuwe enthousiaste leiding. Mocht u hier interesse in hebben, of iemand kennen die hier interesse in heeft, zien we jullie graag op deze open dag.

Voor bezoekers staat er koffie, thee en limonade met een koekje klaar. 

Open dag op 21 april

Op zaterdag 21 april 2018 houdt Scouting Titus Brandsma haar jaarlijkse open dag tussen 11.00 tot 13.00 uur.
 
Tijdens de open dag is iedereen van harte welkom om te ervaren wat er allemaal te doen is bij de scouting. Voor de kinderen bestaat er de mogelijkheid om te komen kijken en zelfs deel te nemen aan de activiteiten. Tevens is Scouting Titus Brandsma op zoek naar nieuwe enthousiaste leiding. Mocht u hier interesse in hebben, of iemand kennen die hier interesse in heeft, zien we jullie graag op deze open dag. Voor bezoekers staat er koffie, thee en limonade met een koekje klaar.

Levende Kerststal 2017

Op zondag 17 december is het weer tijd voor onze jaarlijkse Levende Kerststal, aan de Industrielaan 57 in Oss.

Een mooie kans om de kerstsfeer te proeven en te genieten van een levende kerstgroep, inclusief een piepjong babytje Jezus!

De kerststal is er van 12:00 tot 17:00, ritjes op een kameel kunnen tot 16:00 gemaakt worden, de mobiele Scoutshop is aanwezig van 14:00 tot 16:30, ze kunnen van alles extra meenemen als je het van te voren besteld.

Meer zien? Bekijk hier de foto's van eerdere Kerststallen.